Tendinte pe piata de aplicatii mobile: 4-5 aplicatii/device mobil in Romania

In Romania sunt descarcate in medie 4-5 aplicatii pe un device mobil, in timp ce americanii au in medie 23 de aplicatii mobile instalate pe smartphone-uri, iar japonezii, care ocupa primul loc in topul international, au o medie de 45 de aplicatii, anunta un comunicat de presa Syscom Digital.

Germania, Marea Britanie, Franta, Italia si Spania sunt in topul tarilor europene cu cel mai ridicat grad de utilizare a aplicatiilor pe platformele mobile. La nivel global se asteapta ca aplicatiile mobile sa genereze venituri semnificative; utilizatorii ar putea cheltui, pana la sfarsitul acestui an, 16 miliarde dolari pentru aplicatii folosite pe platforme mobile. Aproximativ 2.000 de aplicatii sunt introduse in ecosistemul smartphone-urilor in fiecare zi, iar in prezent numarul total a ajuns la circa un milion de aplicatii in platformele Apple, Android, BlackBerry si Windows.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related