Maine are loc Brands & Communities, primul eveniment local despre comunitatile de brand

Maine are loc Brands & Communities, primul eveniment local despre comunitatile de brand

Brands & Communities, cel mai nou eveniment SMARK KnowHow pentru profesionistii de marketing din Romania incepe maine, 26 aprilie si este organizat cu sprijinul Republika Interactive. Evenimentul este dedicat intelegerii fenomenului comunitatilor, a modului in care acestea se formeaza in jurul brandurilor si le folosesc acestora la construirea capitalului de imagine si la cresterea vanzarilor.

Panelul introductiv este aduce fata in fata atat reprezentanti ai companiilor, cat si ai agentiilor de comunicare, oameni care au gandit, implementat si gestionat strategii de creare si crestere a comunitatilor de brand din mai multe zone. Se va vorbi despre motivele pentru care un brand isi poate dori sa creeze o comunitate proprie de brand, ca parte din strategia de marketing sau de business a companiei, despre cum incearca sa ofere consumatorilor motive de apartenenta la comunitatea de brand, despre diferitele roluri pe care brandul si le asuma in cadrul unei comunitati, dar si despre utilizarea social media ca instrument sau, mai mult decat atat, ca strategie de creare de comunitate. De asemenea, se va discuta si despre sprjinul pe care research-ul il poate oferi brandurilor in gandirea strategiei de creare sau activare a comunitatii de brand.

Acest panel va avea doua parti si va beneficia de prezenta urmatorilor invitati:
Diana Ceausu - Senior Strategic Planner (McCann Erickson Romania)
Bianca Cioti – Account Executive (Republika Interactive)
Mihai Dobre – Media Specialist (Orange Romania)
Cristina Gherman -  Senior Brand Manager Timisoreana (SABMiller)
Andrei Iordache, Client Service / Business development (Daedalus Millward Brown)
Oana Nedelea – Social Media Strategist (G2 Romania)
Ruxandra Mocanu – Consumer Marketing Manager SEE (Discovery Networks CEEMEA) 
Dan Petre, Managing Partner si Anca Popescu, Social Media Qualitative Researcher (D&D Research)
Stela Toderascu – Sales Support & Digital Activation Manager (Avon Romania)

Panelul care urmeaza are un format special, de debate, aducand fata in fata reprezentanti de brand, publisheri, oameni de comunicare si consultanti de online, pentru a dezbate subiectul comunitatii dintr-o dubla perspectiva: online vs offline si  branded vs independent. Astfel, urmatorii invitati vor prezenta, pe rand, propria perspectiva despre functionarea si uzabilitatea celor doua tipuri de comunitati, dar si despre avantajele si dezavantajele folosirii unei anumite abordari.
Stefan Chiritescu – Head of Strategy (Graffiti BBDO)
Victor Kapra - Online & Social Media Consultant
Cristian Lupsa – Editor (Decat o Revista)
Adriana Nestoriuc - Group Brand Manager CSD (Pepsico)
Marin Preda – Business developer (Blue Idea)
Catalin Tenita – Owner (Treeworks)

Cel de-al treilea panel, Trenduri, are ca obiectiv prezentarea unor directii posibile de dezvoltare pentru a comunitatilor. In acest ultim panel al evenimentului Brands & Communities, topicurile discutiei vor fi abordate de catre:
Cosmin Alexandru - Managing Partner (B&P Brandivia)
Costin Radu - Managing Partner (The Geeks)

Inscrierea mai este dispoinibila pana la finalul zilei de business pe site-ul oficial.

Brands & Communities este un eveniment organizat de SMARK cu sprijinul Republika Interactive. Partenerii evenimentului sunt Agrafa si ImPhoto. Partenerii media sunt IQads, Realitatea.net si Money.ro.

SMARK este o sursa de knowledge, o platforma de informare si consultanta in industrie pentru membrii comuniatii locale de marketing: publishing, evenimente de profil, rapoarte de cercetare in sistem sindicalizat etc. SMARK este o marca a Blue Idea, alaturi de IQads, cel mai citit produs media in limba romana dedicat industriei de advertising.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related