Maia Novolan (Syscom Digital) despre piata de telefonie din Romania si utilitatea mobile marketingului pentru o companie

In cadrul Mobile Marketing Conference, Maia Nolovan (Director General, Syscom Digital) a prezentat o serie de date generale despre piata de telefonie din Romania la nivel macro si micro, utilitatea mobile marketingului pentru o companie si tipuri de activitati ce pot fi realizate prin intermediul acestuia.

Maia a inceput prin a prezenta experienta ei la Mobile World Congress 2012, care a avut loc la Barcelona la sfarsitul lunii februarie. Ce a mentionat ca i s-a parut relevant a fost faptul ca mai multe voci puternice din randul operatorilor de telefonie mobila au atras atentia asupra faptul ca singurii care suporta costurile pentru accesarea platformelor de social media, cum este cazul Facebook, sunt consumatorii. Ceea ce ei au sugerat a fost ca marii creatori de continut sa gaseasca solutii pentru a suporta aceste costuri impreuna cu consumatorii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related