Mountain Dew deruleaza prima campanie globala din istoria brandului cu ocazia parteneriatului cu filmul "The Dark Knight Rises"

Mountain Dew este partenerul filmului "The Dark Knight Rises", produs de Warner Bros si Legendary Pictures, care va fi lansat in cinematografele din Romania pe 27 iulie, de catre MediaPro Distribution, informeaza un comunicat emis de GMP PR. Cu aceasta ocazie, Mountain Dew deruleaza prima campanie globala din istoria brandului, simultan in 20 de tari din America de Nord, America Latina, Europa, Asia si Orientul Mijlociu.

In Romania, pana pe 14 septembrie, consumatorii vor putea castiga unul dintre cele 90 de tricouri The Dark Knight Rises TM, o replica oficiala a mastii high tech a lui Batman sau o excursie de 6 zile pentru doua pesoane la Los Angeles, care include un tur VIP al studiourilor Warner Bross. Valoarea totala a premiilor este de 30.653 RON (fara TVA).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related