AXA Asigurari lanseaza asigurarea individuala de sanatate Med Protector

AXA Asigurari lanseaza Med Protector, asigurarea individuala de sanatate care acopera cheltuielile de spitalizare si operatii, informeaza un comunicat emis de Image PR. Lansarea produsului vine in contextul in care noua Lege a Sanatatii, aflata inca in dezbatere publica, vizeaza deductibilitatea fiscala pentru asigurarile facultative de sanatate.

Conform comunicatului, un studiu GfK realizat la cererea AXA Asigurari arata ca romanii sunt dispusi sa plateasca 100 RON pe luna pentru o asigurare de sanatate.

"Pentru noi toti sanatatea este importanta, dar pentru cei mai multi dintre noi nu se regaseste printre prioritati cand vine vorba sa alocam bani pentru ea. Avem tendinta sa credem ca sanatatea noastra este invulnerabila. Cu toate acestea, suntem expusi zi de zi riscurilor, nu numai de accidente, dar si de boala. Iar cand riscurile se transforma in realitate, din nefericire, suntem pusi in fata unor cheltuieli importante de spitalizare sau necesare interventiilor chirurgicale. Med Protectora fost astfel gandit incat sa fie o solutie la aceste cheltuieli neprevazute", a spus Violeta Ciurel (Presedinte & CEO, AXA Asigurari).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related