BMW Group in primele 7 luni ale acestui an: peste 1 milion de automobile vandute, in crestere cu 7,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut

Din luna ianuarie pana in luna iulie BMW Group a inregistrat un numar de 1.036.088 automobile ale marcilor BMW, MINI si Rolls-Royce livrate in intreaga lume, in crestere cu 7,6% fata de anul anterior, informeaza blogul BMW. De asemenea, este pentru prima data in istoria companiei cand in primele sapte luni ale anului sunt livrate peste un million de masini.

Conform blogului BMW, in luna iulie a acestui an a fost inregistrat un record al vanzarilor, cu un total de 135.537 automobile vandute, comparativ cu 129.102 valoarea de anul trecut.

"BMW Group isi continua traseul de succes si in luna iulie si suntem increzatori ca si in a doua jumatate a anului vom inregistra castiguri importante. Noile modele au fost bine primite – luxosul BMW Seria 6 Gran Coupe a avut un debut excelent – si suntem increzatori ca noile BMW Seria 7 si X1, care vor fi lansate luna aceasta, vor oferi un succes asemanator", a declarat Ian Robertson (Membru al Consiliului Director, responsabil pentru vanzari si marketing, BMW).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related