Cris-Tim lanseaza Vitality, gama de mezeluri fara E-uri

Cris-Tim lanseaza Vitality, o gama de mezeluri fara conservanti si coloranti artificiali, informeaza un comunicat de presa Next Advertising.

Lansarea acestei game de mezeluri fara E-uri s-a concretizat in urma investitiilor in cercetare si tehnologie, care, in ultimii trei ani, s-au ridicat la peste 24 de milioane de euro.

De asemenea, la inceputul acestui an, Cris-Tim a investit peste 4 milioane de euro in Tehnologia de Procesare prin Inalta Presiune, un sistem de protectie alimentara de ultima generatie, care, printr-un procedeu 100% natural, asigura cresterea calitatii mezelurilor si pastrarea prospetimii lor. Aceasta tehnologie presupune scufundarea in apa rece, la o presiune de 6000 de bari, a produselor ambalate si etichetate, distrugandu-se astfel majoritatea bacteriilor, fara afectarea celulei de carne sau modificarea valorii nutritive si a proprietatilor organoleptice ale produselor. Gratie acestui echipament, folosit deja la nivel international, Cris-Tim lanseaza acum Vitality, prima gama autohtona.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Reinvent Consulting
acum 11 ani
Prima gama autohtona de???

Daca se refereau la mezeluri naturale, prima gama de mezeluri 100% naturale a fost produsa de Peris.

Dar cei ce-au scris comunicatul nu au mintit decat pe jumatate pentru ca nu au terminat propozitia.



Branded


Related