Safety Broker aniverseaza 7 ani de existenta si deruleaza campania "Impreuna salvam vieti"

Compania de brokeraj cu capital 100% romanesc situata in Top 5 brokeri de asigurare din Romania, Safety Broker, a aniversat sapte ani, informeaza un comunicat emis de Next Advertising.

Pornind de la oferirea de servicii complete de asigurare pentru posesori de echipamente specializate pentru transportul terestru, feroviar, naval si aerian, compania a ajuns sa ofere in prezent, pe langa acestea, si servicii personalizate de management al riscului, consultanta si asistenta in cazul dosarelor de dauna si consultanta integrata pentru toate tipurile de asigurari.

La sfarsitul anului trecut compania a inregistrat un PBS de 23 de milioane EUR, in crestere cu peste 2.600% fata de anul infiintarii - 2005. In momentul de fata compania isi desfasoara activitatea la nivel national, in 38 de judete, urmand ca in viitor sa deschida francize si in alte regiuni ale tarii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Companii

Sectiune

DictionarBranded


Related