City Insurance este noul sponsor oficial al Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei

Intr-un moment important pentru fotbalul romanesc, calificarile pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, City Insurance se alatura Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei in calitate de sponsor oficial, informeaza un comunicat emis de McCann PR.

Parteneriatul dintre City Insurance si FRF a intrat in vigoare la data de 10 octombrie si este valabil pana la sfarsitul acestui sezon competitional de calificare a Echipei Nationale la Cupa Mondiala FIFA din 2014, de la Rio de Janeiro.

"Nationala Romaniei de Fotbal, o echipa de prestigiu in sportul romanesc, care ne-a adus atatea bucurii de-a lungul anilor, are nevoie de sprijinul moral al fiecarui roman, acum, la ora preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014. City Insurance este o companie de asigurari, tanara si dinamica, care iubeste sportul. Prin acest parteneriat, ne dorim sa fim alaturi de tricolorii nostri la calificari si sa incurajam suporterii sa-si sustina echipa nationala pana la capat, in lupta catre victorie. Galeria suporterilor este mai importanta ca oricand pentru moralul si performanta tricolorilor nostri", a declarat Nicolae Musat (Director General, City Insurance).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related