Lucian Ghinea este noul Presedinte al Bergenbier S.A.

Lucian Ghinea a fost desemnat noul Presedinte al Bergenbier S.A. ca urmare a faptului ca Jens Hoesel isi va incheia mandatul de Presedinte al companiei la finalul lunii noiembrie, informeaza un comunicat emis de companie. Odata cu incheierea mandatului de Presedinte, Jens Hoesel va parasi si Starbev, actualmente Molson Coors, dupa 2 ani petrecuti in cadrul companiei.

Lucian Ghinea a lucrat in cadrul grupului aproximativ 10 ani si are o experienta vasta in industria berii din Romania, dar si in FMCG si retail. Schimbarea de management va fi implementata pana sfarsitul lunii noiembrie 2012.

"As vrea sa multumesc clientilor nostri fideli si intregii echipe Bergenbier S.A. pentru aceasta perioada in care am lucrat alaturi de ei pe o piata extrem de dinamica si competitiva, cu marci extraordinare in portofoliu nostru. Sunt convins ca alaturi de Lucian, care este un manager experimentat si un lider, cu o cunoastere vasta a pietei din Romania, echipa Bergenbier S.A. va continua sa fie un jucator major si puternic pe piata berii din Romania", a declarat Jens Hoesel.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related