Zanussi incurajeaza studentii sa pastreze camerele de camin curate prin intermediul campaniei "Camera curata? E simplu!"

Pornind de la ideea ca tinerii care experimenteaza viata de camin se confrunta cu murdaria din camere, colegi dezordonati si incercarea de a scapa de responsabilitatea de a face curat, Zanussi deruleaza in complexul studentesc Grozavesti din Bucuresti o campanie prin care incurajeaza studentii sa pastreze camerele curate, informeaza un comunicat emis de GolinHarris.

Campania "Camera curata? E simplu!" se desfasoara atat offline, cat si online. Prima componenta a proiectului o reprezinta un filmulet care surprinde stilul de viata al studentilor din campus.

A doua parte a campaniei este reprezentata de un concurs in care harnicia este rasplatita. Studentii inscrisi in competitie trebuie sa semnalizeze participarea la concurs si promisiunea de a pastra curatenie printr-un hanger agatat de clanta exterioara a camerei de camin.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related