bauMax extinde campania promotionala "Reduceri la mustata"

bauMax si GMP Advertising continua campania promotionala "Reduceri la mustata", informeaza un comunicat emis de GMP PR. Astfel, de la campanie de o zi, promotia se extinde la zece zile, iar persoanele cu mustata vor putea reveni in magazinele bauMax in perioada 22 – 31 octombrie pentru a beneficia de reduceri de 10% la mobilier de baie si cazi.

"Campania promotionala 'Reduceri la mustata' revine tocmai pentru ca prima implementare s-a bucurat de un real succes in randul consumatorilor. Nici n-am stiut ca sunt atat de multi mustaciosi (adevarati sau nu) in Romania, dar ne bucuram ca au fost atat de receptivi si ca putem face din nou ceva pentru ei. Multumim GMP Advertising pentru idee si suport in implementare, ne bucura intelegerea mare pe care partenerul nostru o are asupra afacerii bauMax", a declarat Iraida Paiuc (Marketing Manager, bauMax Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related