Ursus Breweries lanseaza Control Generation, platforma de comunicare cu tinerii intre 18 si 25 de ani

Avand la baza o cercetare care arata ca tinerii romani isi doresc sa aiba control asupra deciziilor lor, Ursus Breweries a lansat platforma de comunicare Control Generation, care ofera tinerilor informatii si sfaturi astfel incat sa ia decizii informate care sa ii ajute sa aiba o activitate echilibrata si responsabila, informeaza un comunicat emis de GMP PR.

Odata cu debutul Control Generation, site-ul campaniei "Afla-ti echilibrul! – www.desprealcool.ro" si-a schimbat imaginea si a lansat o rubrica noua in care editorialisti cu pasiuni diverse se alatura lui Cabral, imaginea campaniei, pentru a discuta cu tinerii despre alcool. Editorialistii campaniei sunt Cristina Bazavan, Vlad Petreanu, Daniela Gheorghe, Viorel Copolovici, doctorul Șerban Damian, Bogdan Nicolae si psihologul Gyorgy Gaspar.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related