Vodafone sustine aplicatiile auto Star Taxi, Auto.ro si SMS Parking

Vodafone isi continua strategia de sprijinire a comunitatii locale a dezvoltatorilor si sustine trei aplicatii din domeniul auto: Star Taxi, Auto.ro si SMS Parking Romania. In scurt timp, aplicatiile vor fi preinstalate in smartphone-urile ce functioneaza cu sistemul de operare Android, comercializate de Vodafone, anunta un comunicat al companiei.

Cu Star Taxi powered by Vodafone, detinatorii de smartphone-uri pot efectua comenzi catre taxiuri direct din aplicatie, fara a mai apela telefonic un dispecer al unei companii. Aplicatia este deja folosita de publicul din capitala: zilnic, peste 2.000 de comenzi catre taxiurile din Bucuresti sunt realizate prin Star Taxi si peste 25.000 de persoane si-au instalat aplicatia. Serviciul va fi disponibil si in alte orase din tara pana la sfarsitul acestui an, adauga comunicatul Vodafone.
Compatibila cu iOS si Android, aplicatia ofera utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza profilul taximetristului si calificativul acordat de ceilalti clienti, pretul pe kilometru, informatii despre dotarea masinii si siguranta utilizarii unui taxi licentiat. Serviciul este util si pentru taximetristi, carora li se ofera un smartphone prin care au acces la gratuit la harta de navigare a orasului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related