Cum sa fii un manager pentru care angajatii lucreaza cu chef

Cum sa fii un manager pentru care angajatii lucreaza cu chef

Cu o experienta de 7 ani in fruntea companiei de HR QPas, Cristina Popescu (Managing Director, QPas) ne povesteste despre importanta managerului in diminuarea presiunii pe care o resimte subalternul lui, cat de stresant este jobul unui marketer, dar si despre motivarea si evaluarea angajatilor.

SMARK: Cat de stresant este jobul unui marketer?
Cristina Popescu: Marketingul este un departament cheie intr-o organizatie. Presiunea se pune pe departamentul de marketing la fel ca pe sales pentru ca si oamenii de marketing au cifre de realizat si obiective de indeplinit. Presiunea vine mai mult de la necesitatea de a indeplini aceste obiective. Din faptul ca trebuie sa gasesti cea mai buna cale sa realizezi obiectivele respective in concordanta cu imaginea brandului si a strategiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info

Subiecte

Sectiune



Related