Bosch a finalizat achizitia SPX Service Solutions, companie specializata in diagnoza si service

La un an dupa semnarea contractului de cumparare a companiei SPX Service Solutions, Bosch a primit aprobarea autoritatilor antitrust, finalizand astfel achizitia pentru pretul de 885 milioane euro, informeaza un comunicat emis de Bosch Romania.

Cu aproximativ 2.800 angajati in 17 tari, SPX Service Solutions a inregistrat in 2011 vanzari de aproximativ 660 milioane euro. Activitatile companiei vor fi integrate diviziei Bosch Automotive Aftermarket.

"Prin achizitia companiei SPX Service Solutions, vom deveni furnizorul unei game extinse de produse pentru diagnoza si service. Iar prin extinderea portofoliului nostru si a prezentei noastre globale, in special in SUA, ne consolidam pozitia pe piata. [...] Vom realiza o fuzionare rapida a cunostintelor noastre tehnice si a experientei extinse pe aceasta piata aflata in expansiune. Obiectivul nostru este acela de a deveni cel mai mare furnizor la nivel mondial in domeniul solutiilor de diagnoza pentru toate marcile de autovehicule", a declarat Robert Hanser, presedintele diviziei Bosch Automotive Aftermarket.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related