Castigatorii Business Review Investment Awards

Cea de-a 8-a editie a Business Review Investment Awards, care recunoaste realizarile mediului de afaceri din anul 2012, si-a desemnat castigatorii din randul celor 40 de companii din Romania nominalizate. Astfel, la categoria Antreprenorul anului, Iulian Stanciu (CEO, eMAG) a fost desemnat castigator pentru vanzarea a 70% din actiunile eMAG catre Naspers si pentru ca a devenit actionar unic al retailerului IT&C Flanco si al companiei de distributie Network One Distribution, se precizeaza intr-un comunicat emis de saptamanalul de afaceri.

Tot pentru vanzarea actiunilor catre Naspers, in valoare estimata de 83 milioane dolari, eMAG a primit si premiul la categoria Deal of the Year. Retailerul online a mai primit si premiul la categoria Online strategy for business development pentru contributia adusa cresterii pietei online, compania lansand anul trecut noi categorii de produse si o platforma de e-commerce in Bulgaria. In plus, ea a investit 1 milion EUR intr-un showroom in Brasov si 400.000 EUR in echipament pentru depozitare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related