Oana Cociasu (Medic One) despre comunicarea producatorilor de medicamente

Oana Cociasu (Medic One) despre comunicarea producatorilor de medicamente

De profesie medic specializat in oncologie pediatrica si pasionata de publicitate, Oana Cociasu (Managing Partner, Medic One) a avut norocul sa poata imbina cele doua pasiuni si sa puna bazele comunicarii specializate in domeniul medical in Romania. A debutat in cadrul agentiei D’Arcy, iar la inceputul anilor 2000 a intrat in Grupul Lowe ca partener in agentia specializata pe comunicare in domeniul sanatatii Medic One. Din 2007 pana in 2012 a preluat conducerea agentiei de publicitate Lowe & Partners, iar la finalul anului trecut a revenit la conducerea Medic One. Cunoscand atat industria de publicitate, cat si necesitatile unei companii din industria farmaceutica, Oana Cociasu ne vorbeste despre cum a evoluat piata medicala in cei peste 12 ani de la lansarea Medic One, despre specificul pietei farmaceutice din perspectiva comunicarii, dar si despre o serie de campanii memorabile de dezvoltarea carora s-a ocupat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Oameni

Sectiune


Comentarii

Monica David
acum 11 ani
Pacat ca va mandriti cu lansarea primului contraceptiv din Romania si cu deschiderea de piete pentru contraceptie, din cauza unora ca dumneavoastra tot mai multe cupluri nu mai pot avea copii, dupa ce ani in sir s-au indopat cu contraceptive... Veti raspunde in fata lui Dumnezeu pentru lipsa de etica de care dati dovada. Lucrati pentru industria farmaceutica, cea mai jegoasa dintre industrii, cu medicamente scumpe care dau dependenta si multe alte nereguli, o industrie care va continua sa creasca din cauza unora ca dumneavoastra si ca a multor altora asemenea dumneavoastra. Lucrez si eu in comunicare, insa nu imi permit sa castig pe seama suferintei altora. Puteti sa zambiti stimata doamna Cociasu pentru ca ati gasit un loc cald in industrie si fara prea mari mustrari de constiinta va faceti campaniile murdare... Treziti-va la realitate si nu mai promovati murdarii. Iar dumneavoastra, stimati jurnalisti, gasiti comunicatori cinstiti, care promoveaza cauze curate, care intr-adevar sa educe publicul, nu oameni care isi fac meseria lipsiti de constiinta. Si dumneavoastra veti raspunde pentru publicarea si promovarea unor astfel de mesaje. Luati interviuri de la oameni cinstiti (oameni de branding, marketeri si comunicatori valorosi) care au realizat ceva in viata, dar nu pe spinarea si pe suferinta altora. La cat mai multe articole de calitate!


Branded


Related