Campania P&G "Thank you Mom" castiga Grand Ogilvy Award pentru cercetare

Campania P&G "Thank you Mom" castiga Grand Ogilvy Award pentru cercetare

ARF (The Advertising Research Foundation) si-a desemnat ieri castigatorii pentru David Ogilvy Awards, care premiaza campaniile care au folosit cu succes research-ul pentru a le face puternice si profitabile. Marele premiu, The Grand Ogilvy Award, a fost adjudecat de P&G pentru campania derulata cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Londra "Thank You Mom", demonstrand cea mai de succes metoda de utilizare a research-ului pentru crearea unei campanii de advertising puternica ce indeplineste un obiectiv de business vital. Campania castigatoare a fost selectata din randul tuturor celor care au fost premiate cu aur la cele 19 categorii acoperite de premiile ARF David Ogilvy.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related