Campania P&G "Thank you Mom" castiga Grand Ogilvy Award pentru cercetare

Campania P&G "Thank you Mom" castiga Grand Ogilvy Award pentru cercetare

ARF (The Advertising Research Foundation) si-a desemnat ieri castigatorii pentru David Ogilvy Awards, care premiaza campaniile care au folosit cu succes research-ul pentru a le face puternice si profitabile. Marele premiu, The Grand Ogilvy Award, a fost adjudecat de P&G pentru campania derulata cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Londra "Thank You Mom", demonstrand cea mai de succes metoda de utilizare a research-ului pentru crearea unei campanii de advertising puternica ce indeplineste un obiectiv de business vital. Campania castigatoare a fost selectata din randul tuturor celor care au fost premiate cu aur la cele 19 categorii acoperite de premiile ARF David Ogilvy.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related