MEC Romania continua programul Interaction Academy

MEC Romania continua programul de perfectionare in digital si planificare strategica Interaction Academy si o trimite pe Dana Seserman (Interaction Manager, MEC Romania) timp de 3 luni la MEC UK, informeaza un comunicat emis de companie.

Interaction Academy este un program dedicat angajatilor care le ofera acestora posibilitatea de a fi implicati in proiecte mari pentru clientii internationali MEC, oferindu-le in plus o perspectiva noua asupra modului de lucru la nivel global si know-how cultural occidental, asa cum precizeaza Bogdan Prajisteanu (CEO, MEC Romania).

[UPDATE] Dana Seserman va lucra pe proiecte de planificare strategica si publicitate online alaturi de echipa Global Solutions, divizia de leadership strategic si comunicare integrata. Dana are o experienta de peste 9 6 ani in publicitate, dintre care ultimii 5 ani au fost dedicati domeniului digital. Anterior venirii sale la MEC Romania, Dana a lucrat pentru clienti precum SAB Miller, Ford, Mercedes sau Garanti Bank.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related