KFC Romania: 10 restaurante noi in 2012 si focus pe drive-thru in 2013

KFC Romania: 10 restaurante noi in 2012 si focus pe drive-thru in 2013

Monica Eftimie (Chief Marketing Officer, KFC) vorbeste despre deciziile companiei, care au dus la cresterea de anul trecut: oferte de tip value, lansari de noi produse – in special sandvisuri , deschiderea a 10 restaurante la nivel national. Anul trecut, KFC a mizat si pe deschiderea de restaurante tip drive-thru, unul dintre cele din Bucuresti insemnand o investitie de 700.000 EUR.

Din 2009, KFC a deschis 16 restaurante noi, ajungand astfel ca in 2012 sa isi poata servi clientii in 49 de spatii, din mai multe orase din tara. Pentru 2013, "drive-thru"-ul ramane in continuare un focus pentru companie, la fel ca si introducerea in meniu a produselor noi si a specialitatilor de sezon.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related