Alina Dumitru, campioana olimpica la judo, devine ambasador Invisalign in Romania

Alina Dumitru, campioana olimpica la judo, devine ambasador Invisalign in Romania

Campioana europeana si olimpica la judo Alina Dumitru devine ambasador in Romania pentru brandul de ortodontie Invisalign si clinicile de stomatologie si ortodontie Dr. Widu, informeaza un comunicat emis de Sense Marketing. Colaborarea Alinei cu Invisalign a demarat in urma cu 4 luni cand ea a inceput un tratament ortodontic cu aparatul Invisalign, sub supravegherea medicului ortodont Friedrich Widu, specialist cu statut Gold in tehnica Invisalign. Parteneriatul va dura inca aproximativ un an, pana la finalizarea tratamentului Alinei.

Despre activitatile pe care le va derula Alina in perioada in care va endorsa Invisalign, reprezentantii companiei eu raspuns pentru SMARK ca va participa direct la evenimente pentru pacienti Invisalign in clinicile Dr. Widu (unde va vorbi despre experienta ei cu aparatul si in clinica), va participa la realizarea de materiale video explicative pentru a arata evolutia danturii ei, va reprezenta Invisalign la evenimentele de informare media.

"Intotdeauna am avut mari retineri in a zambi, pentru ca eram stresata ca nu am dintii drepti. Imi era greu sa-mi autocenzurez bucuria, mai ales cand castigam medalii si eram pe podium, atunci ai vrea sa razi nestingherit. Imi era insa jena si un pic teama sa port aparat la varsta mea, nu voiam sarme vizibile sau tot felul de instalatii incomode. Invisalign a fost o solutie minunata pentru mine, pentru ca este invizibil si in plus este mobil, astfel ca il pot scoate in timpul competitiilor si antrenamentelor", spune Alina.

Invisalign consta intr-un plan de tratament bazat pe tehnici de ortodontie digitala. Fiecare aparat Invisalign este fabricat in SUA, in baza amprentei dentare a pacientului si a planului de tratament digital.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related