Mercedes-Benz Romania sustine Cercetasii Romaniei cu ocazia Evenimentului National al Centenarului

Mercedes-Benz Romania sustine Cercetasii Romaniei cu ocazia Evenimentului National al Centenarului

Mercedes-Benz Romania sustine pentru a patra oara Cercetasii Romaniei, in calitate de Masina Oficiala. Brandul a pregatit mai multe actiuni dedicate cercetasilor si invitatilor acestora, atat pe 3 august, cat si in cadrul Evenimentului National al Centenarului care va avea loc maine la Palatul Mogosoaia, informeaza un comunicat emis de GolinHarris.

Weekend-ul trecut, Mercedes-Benz Romania a pregatit pentru cercetasi un workshop sustinut de Catalin Stefanescu, realizatorul emisiunii Garantat 100%, care le-a prezentat perspectiva lui asupra culturii si valorilor contemporane. In plus, Mercedes-Benz le-a pregatit participantilor si o actiune dedicata prin care a subliniat peste 100 de motive pentru care merita sa fii cercetas, motive care au fost lipite pe autovehiculele Mercedes-Benz Viano si Antos puse la dispozitie de brand.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related