Raportul de sustenabilitate Petrom pentru anul 2012

Raportul de sustenabilitate Petrom pentru anul 2012

Petrom a publicat raportul de sustenabilitate aferent anului 2012, care cuprinde date despre toate sectoarele de activitate ale companiei: exploatare si productie, gaze si energie, rafinare si marketing. Acesta este primul an in care compania realizeaza o raportare globala in sistem GRI (Global Reporting Initiative), informeaza un comunicat emis de companie.

La finalul anului 2012, Petrom avea aproximativ 21.000 angajati si inregistra 5 milioane de tone de produse rafinate vandute.

Dintre realizarile Petrom detaliate in raport amintim:

- In anul 2012 Petrom a investit 8 mil. euro in proiectele Gas to Power (G2P) si Combined Heat and Power/ Cogeneration (CHP) pentru reducerea consumului propriu de energie si a emisiilor de gaze cu efect de sera. Aceste demersuri au condus la reducerea emisiilor de CO2 cu 24.000 tone CO2 echivalent.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related