Provident Financial Romania: Rezultate obtinute in 7 ani de activitate si strategia de repozitionare a brandului

Provident Financial Romania: Rezultate obtinute in 7 ani de activitate si strategia de repozitionare a brandului

Provident acorda imprumuturi la domiciliul clientilor, pe termen scurt, in 48 de ore. Ideea afacerii s-a nascut in urma cu peste 100 de ani in Marea Britanie, iar pe piata locala compania s-a lansat in 2006. Dupa sapte ani de activitate, Provident Financial Romania sustine o campanie de repozitionare care muta accentul dinspre rezolvarea problemelor in situatii imprevizibile spre o abordare aspirationala, avand ca obiectiv consolidarea brandului.

In cadrul rubricii BrandLife, am vorbit cu Laura Sgarcitu, Communication Manager la Provident Financial Romania (foto stanga), si Marilena Barliga, Senior Marketing Manager la Provident Financial Romania (foto dreapta), despre strategia de repozitionare a brandului, dar si istoria acestuia, publicul tinta, abordarea comunicarii si alte campanii realizate de Provident in Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related