Bogdan Dumitrache (Boogie) despre piata de casting din Romania si E-Talent, platforma cu joburi pentru performeri

Bogdan Dumitrache (Boogie) despre piata de casting din Romania si E-Talent, platforma cu joburi pentru performeri

Cand a terminat facultatea de actorie s-a angajat la Teatrul Nottara, unde a primit un rol intr-un spectacol care nu-i placea si-l rusina atat de tare incat la aplauze se ascundea in culise. A jucat apoi in “Trilogie belgradeana” cu care a ajuns la Bulandra, dar care din cauza ca nu era o productie a teatrului nu avea prioritate la programarea spectacolelor si se juca lunea, cand sala nu arata deloc imbucurator din perspectiva numarului de spectatori. Asa ca a luat decizia sa plece la Craiova, cea mai mare scena din tara, sperand sa-l ia Silviu Purcarete intr-o productie despre care stia ca o avea in plan. Dar productia a fost amanata, iar salariul de 500 lei nu-l ajuta sa faca naveta de la Bucuresti la Craiova de 2 ori pe saptamana pentru spectacole asa ca a fost nevoit sa ramana acolo. Dormea intr-o cabina, pe o banca, si trebuia sa-si stranga lucrurile seara pentru ca intrau actorii sa se pregateasca de spectacol. Un an si jumatate a durat aceasta experienta, dupa care s-a hotarat sa renunte la teatru pana cand lucrurile in industrie se vor pune la punct. Este vorba despre Bogdan Dumitrache (Boogie), care acum isi poate trece in portofoliu roluri in productii precum “Pozitia Copilului” sau “In Deriva”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Netvibes

Lucram intr-un domeniu in care este din ce in ce mai important sa ai un sediu social si online. Echipa Netvibes lucreaza de peste 10 ani dezvoltand proiecte complexe pentru trusturi media, acestea fiind primele... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Cristian Popa
acum 10 ani
Foarte tare. Pe Twist Media nu mi se creaza cont numai cu nume/email pentru ca trebuie sa completez tot formularul - pana la capat insa pe e-talent.eu se poate sa ma inregistrez doar cu email si nume.

Daca e sa procesam cele spuse de dl. Bogdan am deduce ca pe Twist Media toate inregistrarile sunt reale si ca pe e-talent nu.

Cert este ca pe Twist Media exista un search form cu 15.000 de rezultate unice cu poze de casting - la e-talent nu se vede nimic - fapt ce imi spune ca partea cu puricatul bazei de date este o inventie.

http://www.twistmedia.ro/casting_database/#real_people

http://e-talent.eu/

Anyways - succes - initiativa pare buna! :)



Branded


Related