Noi publisheri locali in reteaua ThinkDigital

Noi publisheri locali in reteaua ThinkDigital

Reteaua ThinkDigital Romania a anuntat astazi extinderea portofoliului cu noi publisheri locali si site-uri de nisa, arata un comunicat din partea companiei. Printre cei care fac parte incepand de acum din retea, care cuprinde peste 40 de site-uri, se numara Ziare.com, WowBiz.ro si KanalD.ro.

“Vizibilitatea ThinkDigital a crescut datorita faptului ca reprezentam local playeri globali majori, precum Facebook sau Skype, insa interesul nostru pentru publisherii locali nu a scazut, ci dimpotriva. Credem ca oferta noastra, momentan unica, in care combinam reteaua locala cu accesul advertiserilor la platforme, aplicatii si tehnologii globale (precum AppNexus sau DG MediaMind), este un mix care ne-a adus in pozitia de principal furnizor de spatii publicitare online si solutii de advertising digital pentru multe agentii de media majore precum si pentru clienti cheie din piata”, spune Dragos Stanca (Managing Partner ThinkDigital Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

SectiuneBranded


Related