Sapte noi magazine in reteaua Express a Carrefour Romania

Incepand cu 21 noiembrie, sapte noi magazime de proximitate operate in regim de franciza, prin colaborarea cu reteaua Pronto din Bucuresti, vor intra in reteaua Express a Carrefour Romania, informeaza un comunicat emis de companie. De joi, reteaua va numara 53 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 8 unitati in orasul Brasov si 45 in Bucuresti si Ilfov.

Recent, Carrefour a anuntat adaugarea la portofoliu a magazinelor Express Zeno (Bucuresti) si Express Cosmo (Stefanestii de Jos).

Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania. Scopul Carrefour este acela de a mentine specificitatea fiecarui comert de proximitate, respectand rezultatul anilor de experienta a partenerilor sai si adaugand elementele Express distinctive pentru a intari si dezvolta ceea ce exista deja.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related