Clientii care aplica pentru Garanti Bonus Card pot castiga una dintre cele opt biciclete Dahon

Clientii care aplica pentru Garanti Bonus Card pot castiga una dintre cele opt biciclete Dahon

In perioada 3 martie – 17 aprilie, clientii care aplica pentru un card de credit Bonus Card de la Garanti pot castiga una dintre cele opt biciclete pliabile Dahon in cadrul campaniei "Pedaleaza in stilul tau cu Bonus Card", informeaza un comunicat emis de Oxygen PR. Persoanele eligibile pentru un card de credit participa la opt trageri la sorti.

Campania se desfasoara in cadrul platformei de comunicare "Your World. Your Way", prin care posesorii de card sunt invitati in clubul Bonus Card (club.bonuscard.ro).

“Detinatorii de Bonus Card sunt dinamici, adora sa incerce lucruri noi, sunt plini de viata si isi urmaresc visele si aspiratiile, traind asa cum decid ei. Din acest motiv, prin platforma 'Your World. Your Way', incercam mereu sa ii suprindem si sa le oferim premii care faciliteaza trairea unor experiente noi si inedite, precum si distractia in aer liber”, a declarat Anca Motca (Director General Adjunct, Garanti Bank). 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related