Muzeul ”Grigore Antipa” si Delaco Fan Branza pun in miscare imaginatia copiilor din clasele primare

Muzeul ”Grigore Antipa” si Delaco Fan Branza pun in miscare imaginatia copiilor din clasele primare

In cadrul saptamanii ”Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, Muzeul National de Istorie Naturala ”Grigore Antipa” in colaborare cu Delaco Fan Branza organizeaza un concurs adresat elevilor din clasele primare, informeaza un comunicat venit din partea muzeului. Acestia vor trebui sa isi imagineze si sa ilustreze in echipa, intr-un material creativ, o intamplare din viata mascotei muzeului - Deino Terry.

Premiile pentru cele mai bune materiale creative sunt o noapte petrecuta la Muzeu, pentru intreaga clasa (premiul I), o vizita gratuita la Muzeu, cu tur sustinut de ghid (premiul II), dotarea clasei cu albume educative ilustrate (premiul III). La acestea se adauga si premii surpriza pentru fiecare copil din echipele castigatoare. Proiectele castigatoare vor fi alese in functie de voturile pe care le vor acorda vizitatorii expozitiei care va prezenta lucrarile inscrise. Expozitia se va desfasura in incinta muzeului Grigore Antipa, iar castigatorii vor fi anuntati pe 28 aprilie pe site-ul muzeului si pe pagina de Facebook. Proiectele trebuie realizate in intervalul 7 – 11 aprilie si predate in termen de o saptamana la sediul muzeului. Mai multe detalii despre concurs pot fi gasite pe site-ul muzeului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related