Rata de redemptie de 7.4% in concursul national "Mai multa bucurie de a fi impreuna" de la Original Pudding

Rata de redemptie de 7.4% in concursul national "Mai multa bucurie de a fi impreuna" de la Original Pudding

100.000 de inscrieri insemnand o rata de redemptie de 7.4% au rezultat in cadrul concursului national "Mai multa bucurie de a fi impreuna", organizat de Dr. Oetker si Mercury360 pentru Original Pudding in perioada 10 februarie - 6 aprilie. Rezultatul plaseaza campania pe primul loc in topul campaniilor nationale Original Pudding de pana acum, anunta un comunicat emis de Ginger PR.

Componentele campaniei au fost activitati offline de activare in magazin, spot TV, campanii de direct marketing, pliante, machete de presa, precum si promovare pe Facebook si Google.

Conceptul central al campaniei a fost familia. Premiile zilnice si saptamanale au constat in kit-uri de calatorie pentru copii, respectiv excursii de weekend la munte pentru familii. Marele premiu a fost un autoturism Seat Leon, acordat castigatoarei pe 25 aprilie la Curtea de Arges. Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul concursului a fost de aproximativ 110.000 de lei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related