Studiu Gemius: numai 48% din populatia din Romania are acces la Internet

Studiu Gemius: numai 48% din populatia din Romania are acces la Internet

In  luna decembrie 2013 s-au inregistrat 8.8 milioane de internauti romani, cel mai ridicat numar de utilizatori din Europa de Sud-Est conform raportului "Online Landscape: South East Europe" realizat de Gemius. Desi trendul privind numarul de utilizatori este ascendent, rata de penetrare a internetului in regiune ramane foarte scazuta, astfel ca numai 48% dintre romani au acces la internet, precizeaza un comunicat emis de Gemius.

Raportul complet prezinta caracteristicile pietelor online din Bulgaria, Croatia, Macedonia, Romania, Serbia si Slovenia. In tarile balcanice, numarul utilizatorilor de internet creste sistematic: in Bulgaria si in Serbia 1 din 8 locuitori este prezent online. In Romania, Macedonia, Slovenia si Croatia, populatia online a crescut in ultimul an cu 10%

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related