Enel celebreaza Ziua Marinei in cadrul proiectului „City of Energy”, in statiunea Mamaia

Enel celebreaza Ziua Marinei in cadrul proiectului „City of Energy”, in statiunea Mamaia

Enel Romania sarbatoreste anul acesta Ziua Marinei in statiunea Mamaia, dedicand un post de transformare Marii Negre si simbolurilor marine. Postul de transformare, situat in zona cluburilor din Mamaia, a fost pictat de artistul constantean Mihai Comanescu, cunoscut sub pseudonimul de Boeme, ca parte a proiectului City of Energy.

Acesta este al patrulea an consecutiv in care Enel Romania isi propune sa transforme orasele in care traim in locuri pline de culoare si energie, oferind posturile sale de transformare ca suport pentru arta urbana. Asadar, cea mai recenta lucrare realizata ca parte a acestui proiect este dedicata simbolurilor marine, dar si Marinei Romane, sarbatorita in fiecare an pe 15 august.

Ziua Marinei a fost oficializata pentru prima oara ca onomastica a marinarilor militari romani la 15 august 1902, de Sfanta Maria Mare, numita patroana a  Marinei Romane. Serbarea oficiala a avut loc pe crucisatorul Elisabeta, primul crucisator al marinei, unde au fost prezenti toti ofiterii Diviziei de Mare si la care a luat parte si Ministrul de Razboi, Dimitrie A. Sturdza.

Operele de arta urbana schimba fata marilor orase in care compania activeaza, dar au si caracter educativ. In cadrul proiectului „City of Energy”, Enel a mai pictat, in zona Constanta, in anul 2013, un post de transformare din complexul Delfinariului - cu imaginile a sase specii de plante, pasari si mamifere pe cale de disparitie, din zona Dobrogei si a Marii Negre.

Editia 2014 a City of Energy omagiaza romanii care, prin munca si pasiunea lor, au dus numele tarii noastre pe cele mai inalte culmi si a debutat in luna aprilie cu ocazia Turneul de Tenis ATP Nastase Tiriac Trophy. Atunci, cei patru pereti ai postului de transformare Enel aflat in imediata vecinatate a Arenelor BNR din Bucuresti au fost pictati cu simbolurile sportului alb. La inaugurarea postului de transformare au fost prezenti marile glorii ale tenisului mondial, jucatorii romani Ilie Nastase si Andrei Pavel, dar si croatul Goran Ivanisevic si francezul Cedric Pioline.

Despre City of Energy
Urmand modelul pe care compania Enel l-a implementat cu mult succes in Spania, proiectul City of Energy s-a dovedit a fi un real succes in Romania si a fost primit cu mult entuziasm de comunitatea urbana.

Proiectul City of Energy, lansat de Enel in Romania in anul 2011, are ca scop principal sustinerea comunitatii de artisti urbani si transformarea vizuala a mai multor zone din cele mai importante orase in care compania activeaza, oferind posturile de transformare ca suport pentru arta moderna.

Proiectul City of Energy este dezvoltat cu sprijinul autoritatilor locale, in timp ce concursul de design din 2011 a fost organizat in parteneriat cu Municipalitatea din Bucuresti si Ministerul Culturii.

Despre Enel
Enel este cea mai mare companie italiana in domeniul energiei electrice si cea de-a doua companie europeana de utilitati in functie de capacitatea instalata. Este un jucator integrat, comercializand electricitate si gaze naturale catre circa 61 milioane de clienti. Enel activeaza in 40 de tari din intreaga lume, avand o capacitate instalata neta de peste 98.000 MW si peste 71.000 de angajati.

Prezenta pe piata din Romania inca din 2005, Enel este, in acest moment, cel mai mare investitor privat in domeniul energetic, cu operatiuni in sectorul distributiei si furnizarii de electricitate, dar si al productiei de energie electrica din surse regenerabile. Compania are peste 3.600 de angajati pe plan local si ofera servicii unui numar de 2,7 milioane de clienti din trei zone importante ale tarii: Muntenia Sud (inclusiv Bucuresti), Banat si Dobrogea, totalizand aproape o treime din piata locala de distributie. Enel continua dezvoltarea unui program de investitii pentru imbunatatirea calitatii serviciilor, modernizarea retelei si implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related