ING Asigurari de Viata si Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA lanseaza o noua asigurare de sanatate de grup

ING Asigurari de Viata si Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA lanseaza o noua asigurare de sanatate de grup

Asigurarea de sanatate de grup, lansata de ING Asigurari de Viata in parteneriat cu Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA, permite angajatorilor sa suplimenteze beneficiile privind serviciile de sanatate in sistem privat pe care le ofera angajatilor lor prin intermediul abonamentului medical. Astfel, in timp ce abonamentul acopera costul serviciilor medicale efectuate in regim ambulator, asigurarea de sanatate de grup de la ING Asigurari de Viata acopera costurile pentru interventii chirurgicale (care necesita minimum 24 de ore de spitalizare) si spitalizarea aferenta, efectuate in spitalele retelei din Bucuresti (Euroclinic si Baneasa) si Brasov.

  • Asigurarea de sanatate de grup se adreseaza angajatorilor clienti ai Retelei private de sanatate REGINA MARIA si completeaza gama de servicii incluse in abonamentul medical.
  • Asigurarea de sanatate de grup poate acoperi costurile a peste 250 de tipuri de interventii chirurgicale si ale perioadei de spitalizare aferente.
  • Costurile serviciilor medicale se deconteaza direct intre ING Asigurari de Viata si Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA, fiind primul produs din portofoliul ING Asigurari de Viata care include aceasta facilitate.

Noul produs presupune decontarea directa a pretului standard aferent interventiilor chirurgicale intre ING Asigurari de Viata si Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA, fara a implica angajatorul sau persoana asigurata, si beneficiaza de deductibilitatile fiscale legale (250 euro/ asigurat/ an).

„Noua asigurare din portofoliul ING Asigurari de Viata permite angajatorilor care detin deja abonamente medicale de grup in cadrul Retelei private de sanatate REGINA MARIA sa extinda pachetul de beneficii extra-salariale printr-o solutie foarte motivanta pentru salariatii lor si eficienta din punctul de vedere al costurilor. Studiile* arata ca accesul la serviciile medicale private se plaseaza in topul primelor cinci beneficii preferate de angajati, iar produsul pe care il oferim se diferentiaza prin simplitatea procedurii de decontare si prin calitatea ridicata a serviciilor oferite pe intreaga durata a relatiei.

In ceea ce ne priveste, prin acest produs, diversificam gama de beneficii oferite clientilor si ne extindem activitatea pe piata asigurarilor de sanatate, pe care ne dorim sa o dezvoltam tinand cont de oportunitatile viitoare si bazandu-ne pe expertiza acumulata de-a lungul anilor intr-o industrie cu impact pozitiv asupra calitatii vietii clientilor nostri”, a declarat Marius Popescu, Director General, ING Asigurari de Viata.

„Furnizam servicii medicale catre angajatii si clientii ING de peste 12 ani si am dezvoltat astfel de-a lungul timpului un parteneriat solid, de incredere. Ne bucuram ca am creat si lansat impreuna un produs care este complementar abonamentelor medicale si acopera serviciile medicale oferite de Retea in spitalele noastre: Spitalul Baneasa dedicat sanatatii mamei si copilului, Spitalul Euroclinic de chirurgie video-asistata minim-invaziva si Spitalul Brasov din cadrul Campusului Medical Brasov”, a declarat Fady Chreih, Director Executiv, Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA

Asigurarea de sanatate de grup poate acoperi pretul standard a peste 250 dintre cele mai relevante interventii chirurgicale si spitalizarea aferenta in limita unor sume asigurate cuprinse intre 7.000 si 30.000 lei per asigurat/ an, in contextul in care cel mai mare pret standard al unei interventii chirurgicale este de 29.700 lei. Pretul standard include costuri precum cel aferent spitalizarii, comisionul standard al medicului si asistenta medicala, costurile standard cu medicamentele si materialele sanitare, interventia propriu zisa, consultul preanestezic si anestezia. Totodata, pot fi acoperite examenul histopatologic, in limita a 600 de lei pe interventie, si materiale de osteosinteza in limita a 1.000 lei pe interventie.

Asigurarea de sanatate de grup se incheie de catre angajator pentru angajatii sai, iar beneficiarii pot fi, pe langa acestia, si co-asigurati (sot/sotie/partener de viata/copii). Varsta persoanelor care pot fi preluate in asigurare este cuprinsa intre 16 si 64 de ani in cazul angajatilor si respectiv, in cazul co-asiguratilor copii, de 0-17 ani.

Sanatatea reprezinta principala grija pentru romani* si, in conditiile in care sistemul public de sanatate este subfinantat (cheltuielile publice cu sanatatea reprezentand jumatate din valoarea alocata in tari precum Ungaria sau Polonia, potrivit statisticilor Eurostat), sistemul privat de sanatate se profileaza ca o alternativa viabila pentru pacienti. Conform studiului Confido**, 68% dintre respondenti au incredere in spitalele private, iar 61,5% din respondentii din Bucuresti si 57,8% din provincie ar apela la serviciile unui spital privat in cazul in care ar avea nevoie de spitalizare**.

Notele se refera la: * Studiul MEDIBUS 2013, realizat de MEDNET Marketing Research Center  si ** Studiul Confido 2014, realizat de Exact Cercetare si Consultanta

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related