Visa si Apple lanseaza serviciul de plati Apple Pay

Visa si Apple lanseaza serviciul de plati Apple Pay

Visa confirma ca va sprijini platile realizate de consumatori cu iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch. Participarea institutiilor financiare in SUA, si in cele din urma si in alte piete, va face posibila adaugarea cardurilor Visa de debit si de credit la serviciul de plati Apple Pay, care va permite clientilor sa realizeze cumparaturi intr-un mod sigur si usor la comerciantii acceptatori atat in magazine, cat si in aplicatii.

"Intrarea Apple pe aceasta piata reprezinta un element esential in ecosistemul platilor mobile. Acesta este un moment semnificativ pentru platile digitale, care demonstreaza avantul serviciilor contactless si de telefonie mobila”, a declarat Steve Perry, Chief Digital Officer, Visa Europe.
"Visa Europe a condus dezvoltarea platilor NFC inca de cand am lansat primele carduri si terminale contactless, in 2007. Astazi exista peste 1,5 milioane de terminale contactless Visa in magazinele din intreaga Europa - toate pregatite sa accepte plati cu telefonul mobil. Decizia Apple de a intra pe acesta piata reflecta amploarea oportunitatii existente in prezent in domeniul platilor digitale. Sprijinul sau va sustine nivelul de constientizare si de utilizare a serviciilor contactless in intreaga lume - anticipam un «efect de halou», de care vor beneficia toti jucatorii din ecosistemul de plati mobile", a continuat Steve Perry. 
"Lucram indeaproape cu Apple si cu bancile noastre membre pentru a aduce acest nou serviciu pe piata din Europa", a incheiat reprezentantul Visa Europe.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related