Workshop despre storytelling&data, cu Adrian Alexandrescu (Interactions), la Promotions Now 2015

Workshop despre storytelling&data, cu Adrian Alexandrescu (Interactions), la Promotions Now 2015

Te asteptam pe 18 si 19 martie la Promotions Now 2015, cea de-a 4-a editie a evenimentului SMARK KnowHow dedicat concursurilor online si promotiilor. 25 de speakeri se vor intrece sa-ti ofere inspiratie, know-how si best practices, printre care: Stefan Teodorescu (Ursus Breweries), Dragos Petrescu (City Grill), Ana Burloiu (Bucegi si Sadu), Catrinel Nicolaescu (Zewa Aqua Tube), Marius Tudosiei (Bacania Veche), Doru Spataru (Front Line Marketing), Marian Dumitrescu (Fieldstar), Adrian “Predu” Preda (Friends/TBWA).

Evenimentul este structurat pe doua zile, cu cate o sectiune de conferinta a cate 4 paneluri si cate un workshop aplicat care incheie fiecare zi a evenimentului.

In prima zi a evenimentului, Adrian Alexandrescu (Interactions) va sustine un workshop in cadrul caruia va vorbi despre modul in care brandurile pot spune povesti prin concursuri online: Storytelling & microtargeting - emotiile merg mana in mana cu numerele. Sunt doua laturi care fac o promotie de succes: cea emotionala (povestea din spate) si cea rationala (segmentari, targetari). In cadrul acestui workshop vom aprofunda ambele puncte, aplicand principiile pe un caz concret.

Structura workshop-ului este urmatoarea:

Intro: 10 minute – Recapitulare a prezentarii lui Adrian din cadrul conferintei: “Emotions & Numbers: Storytelling & microtargeting”

Crash courses: 20 minute - despre topicuri neatinse in conferinta:

1. Un crash course despre retargeting
2. Un crash course despre collecting quality data

Training: 60 minute

Etape: Impartiti pe echipe, participantii si trainerul vor lucra sa stabileasca pilonii urmatori:

- Ce poveste vrem sa spunem?
- Care sunt grupurile tinta?
- Cum arata personal circuits?
- Cum arata mecanica promotionala?
- Ce canale de media folosim pentru comunicarea promotiei?
- Care este strategia de retargeting?
- Cum imbunatatim datele colectate?
- Ce facem mai departe cu datele respective dupa terminarea promotiei?

Pe 19 martie, la workshop va asteapta Adrian Pavelescu (Outbox) care va vorbi despre promotiile in FMCG si despre modul in care online-ul si offline-ul sunt integrate inca din faza de idee, nefiind constructiv pentru campania promotionala ca cele doua canale sa fie tratate separat. 

Informatii complete despre program si despre participarea la conferinta sunt disponibile pe site-ul oficial

Partenerii media ai evenimentului sunt: IQads, Casa de Traduceri, Catavencii, The Institute, Ziare.com, Business 24, 9AM.ro, Hotnews, Port.ro, Magazinul Progresiv, Revista Cariere, Femei in Afaceri, Face to Face Media, Business Woman, RetailNews, Itsy Bitsy.

SMARK KnowHow reprezinta seria de evenimente de marketing organizate pe diferite teme de interes pentru marketeri, care acopera o gama larga de preocupari din aria lor de responsabilitate. Conceptul si formatul SMARK KnowHow au fost create in 2009 ca o alternativa la piata de evenimente de profil, prin relevanta si specificitatea temelor abordate si prin oferirea unei game extinse de informatii pe temele dezbatute.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Fieldstar

Agenție independentă de BTL, FIELDSTAR conectează brandurile cu oamenii și oferă experiențe inedite pentru consumatori. De 21 de ani încoace, credem în puterea colaborării și a ideilor îndrăznețe,... vezi detalii »

Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Outbox

Agentie independenta de digital marketing cu un portofoliu complet de solutii de comunicare online, de la strategie si creatie web pana la dezvoltare si promovare in mediul online. Cu o activitate concentrata in... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Casa de Traduceri

Toti stim ca cel mai bine ne simtim acasa. Noi credem ca, exact ca oamenii, cuvintele au locurile lor, locuri in care se potrivesc cel mai bine si in care se simt ca acasa. Intelegem ca mutarile nu sunt niciodata... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related