Samsung Electronics Romania lanseaza Notelier, in cadrul librariei Carturesti Verona

Samsung Electronics Romania lanseaza Notelier, in cadrul librariei Carturesti Verona

Samsung Electronics Romania a lansat spatiul Notelier in cadrul librariei Carturesti Verona, un spatiu de experienta neconventional, dedicat creativitatii. Inspirat de smartphone-ul Samsung Galaxy Note 4, Notelier a fost realizat in colaborare cu designer-ul Irina Neacsu si este dedicat tuturor celor care cauta inspiratie in activitatile de zi cu zi. Acesta a fost echipat cu smartphone-uri Galaxy Note 4, pe care vizitatorii le pot folosi pentru a-si creiona ideile creative.

In cadrul unei campanii realizate pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania, membrii comunitatii online au fost provocati sa isi impartaseasca ideile creative pe care si-ar dori sa le puna in aplicare. Acestea au fost sursa de inspiratie a designer-ului Irina Neacsu in schitarea Notelier. Astfel, a luat nastere un spatiu urban modern si neconventional, care sa ii inspire si sa le stimuleze creativitatea celor care ii calca pragul.

Notelier dispune de doua zone care se intrepatrund: o platforma de fundal, care serveste ca zona de research si un perimetru lateral, care ii invita pe vizitatori sa isi puna in valoare ideile. Zona de research include o instalatie cu leagane, unde au fost integrate dispozitive Samsung Galaxy Note 4, care sa faciliteze accesul la informatii si care sa ii ajute pe utilizatori sa isi creioneze proiectele.

In zona de exprimare au fost instalate mese si scaune cu un design deosebit si neconventional, unde au fost asezate si panouri cu diferite imagini urbane. Toti vizitatorii pot intervini pe aceste fotografii, cu desene si mesaje inspirationale ce pot ramane drept sursa de inspiratie pentru cei care vor trece apoi pragul Notelier.

"Notelier este rezultatul platformei Manifest pentru Creativitate, lansata in urma cu doi ani. Printr-un „manifest” sustinut prin mesajele inspirationale ale unor persoane publice care au impartasit experiente personale legate de creativitate. Acum, Samsung si Galaxy Note 4 invita in spatiul Notelier, pe toti cei care vor sa se lase inspirati in activitatile de zi cu zi," a declarat Nicoleta Ghinea (Digital Coordinator, Samsung Electronics Romania).

Samsung Galaxy Note 4 dispune de un ecran Super AMOLED Quad HD (2560x1440) de 5,7 inci, ce le ofera utilizatorilor imagini clare si o experienta unica de utilizare. Senzorii stylus-ului au fost imbunatatiti, la fel si functiile Ultra Power Saving Mode si Fast Charging, pentru ca utilizatorii sa se poata bucura de o experienta multitasking superioara, autonomie mai mare si viteza sporita de incarcare. In plus, camera foto principala are 16 MP si stabilizator de imagine Smart Optic, astfel ca fotografiile vor fi mai clare chiar si atunci cand vor fi surprinse obiecte in miscare sau aflate in medii cu luminozitate scazuta.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related