Au inceput inscrierile la programul de pre-accelerare MVP Academy

Au inceput inscrierile la programul de pre-accelerare MVP Academy

Avem vesti bune pentru fondatorii de startup-uri tech care vor sa dezvolte produse de succes la scara globala: au inceput inscrierile la cea de a doua editie a programului de pre-accelerare MVP Academy care va avea loc in perioada 23 martie – 14 mai la TechHub Bucharest. Aplicatiile se realizeaza online pe site-ul programului pana luni, 9 martie.

MVP Academy este un program de pre-accelerare care te ajuta sa iti dezvolti produsul si sa formezi conexiuni valoroase cu profesionisti din industrie, antreprenori, investitori si reprezentanti ai programelor de accelerare si fondurilor de investitii early stage din regiune. Toate acestea intr-un program educational gratuit, customizat pentru a raspunde nevoilor tale! 

Intre 23 martie si 14 mai, MVP Academy te scoate din zona de confort si te aduce la TechHub Bucharest, alaturi de comunitatea profesionistilor in tehnologie. Pe toata durata programului vei participa la workshop-uri practice sustinute de specialisti consacrati si vei beneficia de sesiuni de mentorat si coaching 1 la 1 pentru a-ti valida produsul cu piata si a primi sfaturi valoroase de la mentori cu experienta relevanta in domeniile de interes pentru tine.

In plus, sesiunile de pitching organizate pe toata durata programului te vor ajuta initial sa identifici punctele slabe ale conceptului tau de business si ulterior sa inveti cum sa convingi potentialii investitorii si parteneri strategici. La asta se adauga oportunitatile de networking excelente la nivel local, regional si international, precum si sprijinul comunitatii profesionistilor in tehnologie din Bucuresti. Mai multe informatii despre tipurile de activitati si procesul prin care vei trece daca te vei numara printre echipele finaliste gasesti aici.

Mike Butcher (editor, TechCrunch), Paul Smith (Co-Fondator & Director Ignite100, UK), Olaf Lausen (Chief of CEO Staff & Business Development Director Telekom Romania), Marc Wesselink (Selection & Alumni Manager Startupbootcamp Smart City & Living, The Netherlands) sau Calum Cameron (Managing Director Startup Wise Guys, Estonia) sunt doar o parte dintre mentorii pe care vei avea ocazia sa ii intalnesti pe durata programului. Lista completa de mentori este disponibila online aici, iar aceasta va fi actualizata periodic in functie de profilul si nevoile tale specifice.

MVP Academy 2015 se adreseaza startup-urilor in domeniul tehnologiei care au mai putin de 2 ani de activitate si care au dezvoltat pana in prezent cel putin un prototip functional al produsului. Pentru a fi eligibile, echipele trebuie sa fie disponibile pe toata durata programului, sa nu fi obtinut finantari externe mai mari de 50.000 EUR si sa nu fi absolvit anterior un program de accelerare pentru proiectul la care lucreaza.

Aplica pana luni, 9 Mar si nu uita sa iei in considerare criteriile de evaluare atunci cand iti completezi aplicatia pentru a avea mai multe sanse sa fii acceptat in program.

Bogdan Iordache (Investment Manager 3TS Capital Partners & Board Member How to Web), Cosmin Ochisor (Business Development Manager hub:raum, care va evalua echipele din partea hub:raum si Telekom Romania) si Alex Negrea (Co-Fondator docTrackr) vor face parte din juriul care va selectiona echipele finaliste!

Vezi evolutia absolventilor primei editii MVP Academy: la 6 luni de la finalizarea programului, 5 startup-uri au obtinut finantari in valoare totala de 207.000 EUR, 4 echipe au fost admise in programe de accelerare din US si UK, iar majoritatea absolventilor isi continua activitatea si au inregistrat progrese semnificative. Progresul echipelor la 6 luni de la absolvire este prezentat in raportul de evaluare disponibil online aici.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related