Brands & Communities 2015: Tactici si strategii de digital pentru coagularea comunitatilor relevante in jurul brandului tau

Brands & Communities 2015: Tactici si strategii de digital pentru coagularea comunitatilor relevante in jurul brandului tau

Pe 21 si 22 mai, digitalul este recunoscut ca unul dintre cele mai importante canale de dezvoltare a comunitatilor de brand in cadrul Brands & Communities 2015, eveniment din seria SMARK KnowHow ajuns la editia cu numarul 4. Peste 25 de speakeri si traineri se vor intrece sa ofere know-how, inspiratie, bune practici si idei bune pentru activarea comunitatilor cu potential de business pentru brand. Discount-ul de early bird este disponibil pana pe 8 mai. 

Oameni de marketing si antreprenori, agentii de cercetare de piata, creatie, media, digital, precum si consultanti in strategie de marketing si branding cu expertiza relevanta vor oferi insight-uri si bune practici pentru crearea, dezvoltarea si activarea comunitatilor de brand pe diferite canale.

Intre speakeri se vor gasi: Costin Radu (The Geeks), Matei Psatta (Leo Burnett Group), Raluca Iacob (Publicis), Andreea Strachina (Kaleidoscope Proximity), Dragos Musat (Publicis), Andreea Dirzu (Millward Brown), Dan Petre (D&D Research), Catalin Rusu (Rusu+Bortun Brand Growers), Alex Dona (Times New Roman), Bogdan Georgescu (Bookster), Alexandru Manole (Burger Van), Cristi Badea (MavenHut), Gabriela Cretu (Ursus Breweries), Cristina Moraru (Unilever), Alina Buzatu (Geometry Global). 

Evenimentul este structurat pe doua zile, cu cate o sectiune de conferinta a cate 3 paneluri si cu un workshop aplicat sustinut de Costin Radu (The Geeks) pe 21 mai. 

Prima zi de eveniment, 21 mai, incepe cu un panel in care researcheri si sociologi definesc contextul actual, aducand in discutie insight-urile care pot duce la o interactivitate crescuta in cadrul comunitatilor si modalitatile de adresare a nevoilor consumatorilor pentru coagularea lor in jurul brandului. Discutia urmareste apoi bune practici in gestionarea comunitatilor online si oportunitatile multiplatform, integrarea valorilor brandului cu nevoile membrilor si activarea comunitatilor prin intermediul influencerilor sau a ambasadorilor de brand. Sectiunea de conferinta a primei zile se incheie cu abordarea trendurilor de urmarit in gestionarea comunitatilor online. 

Cea de-a doua zi a evenimentului, 22 mai, este dedicata oamenilor de brand. Astfel, antreprenorii intra in discutii cu participantii despre modul in care au creat comunitati in jurul brandurilor lor si prezinta bune practici si dos and don'ts. Urmeaza apoi o serie de studii de caz prezentate de directorii de marketing ai brandurilor corporate cu unele dintre cele mai active si coagulate comunitati. Conferinta se incheie cu un panel de inspiratie in care directori de strategie vor propune nevoi si subiecte de discutie si activare a comunitatilor relevante pentru branduri. 

Informatii complete despre program si despre participarea la conferinta sunt disponibile pe site-ul oficial

Daca vrei sa fii partener al acestui eveniment, contacteaza-ne:

  • Ioana Dogaru, Business Developer, SMARK - Pachete de bilete si sponsorship ([email protected])

Brands & Communities 2015 este un eveniment driven by Toyota Hybrid.

TOYOTA este lider mondial in vanzari, de trei ani consecutiv. Toyota Romania face parte din Grupul Inchcape, o companie multinationala britanica cu o istorie de peste 160 de ani, cotata la Bursa din Londra incepand cu 1958. In anul 2000 Toyota Motor Corporation a cesionat drepturile de distributie pentru brandurile Toyota si Lexus companiei Toyota Romania. Incepand cu 2008, Toyota Motor Corporation a acordat firmei Toyota Romania statutul de National Marketing and Sales Company (NMSC) pentru intreaga regiune a Balcanilor. In prezent, in Romania reteaua de distributie include 22 dealeri.

Toyota este deschizator de drumuri spre viitorul mobilitatii, imbogatind vieti in lumea intreaga prin cele mai sigure si responsabile modalitati de transport. Prin angajamentul pentru calitate, inovatie constanta si respect pentru planeta, dorim sa depasim asteptarile si sa fim rasplatiti cu un zambet.

Partenerii media ai evenimentului sunt: IQads, Casa de Traduceri, Catavencii, The Institute, Ziare.com, Business 24, 9AM.ro, Hotnews, Port.ro, Magazinul Progresiv, Revista Cariere, Femei in Afaceri, Face to Face Media, Business Woman, RetailNews, Itsy Bitsy.

SMARK KnowHow reprezinta seria de evenimente de marketing organizate pe diferite teme de interes pentru marketeri, care acopera o gama larga de preocupari din aria lor de responsabilitate. Conceptul si formatul SMARK KnowHow au fost create in 2009 ca o alternativa la piata de evenimente de profil, prin relevanta si specificitatea temelor abordate si prin oferirea unei game extinse de informatii pe temele dezbatute.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Casa de Traduceri

Toti stim ca cel mai bine ne simtim acasa. Noi credem ca, exact ca oamenii, cuvintele au locurile lor, locuri in care se potrivesc cel mai bine si in care se simt ca acasa. Intelegem ca mutarile nu sunt niciodata... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related