Heineken a lansat in Romania Strongbow, marca de cidru numarul 1 in lume

Heineken a lansat in Romania Strongbow, marca de cidru numarul 1 in lume

HEINEKEN a introdus pe piata din Romania o categorie de bauturi alcoolice cu totul noua, prin lansarea Strongbow, marca de cidru numarul 1 la nivel global. Cu o traditie de peste 125 de ani in producerea cidrului, Strongbow Apple Ciders este o bautura alcoolica fermentata din mere, cu o concentratie de alcool de 4,5% si cu un gust surprinzator.

"Strongbow este o bautura unisex, usor acidulata, cu un gust proaspat si racoritor, ce aduce consumatorilor romani o propunere cu totul noua: o bautura alcoolica produsa din mere, care se serveste cel mai bine cu gheata. Introducerea Strongbow in portofoliul nostru si construirea categoriei cidru in Romania reprezinta una dintre cele mai mari inovatii pe care compania noastra le-a facut vreodata. Speram ca romanii vor iubi aceasta bautura autentica, ‚urban by nature’", a declarat Onno Rombouts (Managing Director HEINEKEN Romania).

Strongbow, Urban by Nature:

HEINEKEN lanseaza Strongbow in Romania sub conceptul "Urban by Nature" ce transpune cidrul, o bautura fermentata din mere, in contextul urban. Consumatorii Strongbow traiesc intr-un mod natural, fara efort si apreciaza experientele autentice si momentele petrecute alaturi de prieteni. Le place sa isi petreaca timpul in aer liber, insa iubesc in egala masura si orasul si asta inseamna ‚urban by nature’. Din parcuri la terase si pe acoperisuri, de la festivaluri stradale la plaje, Strongbow este bautura perfecta pentru acele ocazii in care esti cu prietenii si tot ceea ce conteaza este sa petreceti timp impreuna.

Ritual de servire - cu gheata:

Strongbow are un ritual de servire special: continutul unei sticle de Strongbow se toarna treptat intr-un pahar care contine cuburi de gheata. Gustul proaspat si racoritor al cidrului Strongbow este cel mai bine pus an valoare atunci cand se bea cu gheata, aceasta potentand notele gustului de mar. Momentul perfect pentru a savura un Strongbow este in Golden Hours, adica momentele de relaxare alaturi de prieteni, la apus de soare.

Cum se prepara:

De-a lungul istoriei Strongbow, pentru producerea sa, se alege un mix special de mere pentru a obtine o reteta echilibrata de cidru. Dupa recoltarea celor mai coapte mere, acestea sunt spalate, zdrobite, iar pulpa se preseaza pentru a extrage sucul pur, care ulterior este mixat cu drojdie si astfel incepe procesul de fermentare. Dupa ce se incheie procesul de fermentare, cidrul se filtreaza si imbuteliaza.

Strongbow este marca de cidru numarul 1 in lume. Este o bautura cu un gust racoritor si proaspat, produsa din mere, cu un continut de alcool de 4,5%.

In Romania, Strongbow va fi disponibil in cele trei variante: Gold, Elderflower (soc) si Red Berries (fructe de padure) la sticla de 0,33 cl si doza de 0,4 cl. Produsul va fi disponibil la nivel national, in canalele retail si HoReCa.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related