[Brand romanesc] Victor Teiosanu (SABMiller) despre Ciucas, de la epoca cerbului Cornel pana la ritualul relaxarii din Poiana Ciucas

[Brand romanesc] Victor Teiosanu (SABMiller) despre Ciucas, de la epoca cerbului Cornel pana la ritualul relaxarii din Poiana Ciucas

Cum ar arata un manual dedicat brandurilor romanesti cu vechime pe care inca le intalnim la rafturile din magazine? Pana ajungem sa facem din ideea asta o realitate, i-am abordat pe managerii mai multor branduri autohtone cu istorie in spate ca sa facem, alaturi de ei, un traseu. Pornim din frageda pruncie a fiecarui brand, dam o raita si prin muzeul de identitate vizuala; apoi poposim in prezent, la pozitiile lor in piata.

Victor Teiosanu (Brand Manager, Ciucas, Stejar si Azuga) ne conduce prin traseul parcurs de brandul de bere Ciucas, intrat in anul 2004 in portofoliul SABMiller cand s-a decis si extinderea brandului pe plan national.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Pozitii

SectiuneBranded


Related