Elevate sponsorizeaza Travel Massive – cea mai mare comunitate a oamenilor din turism

Elevate sponsorizeaza Travel Massive – cea mai mare comunitate a oamenilor din turism

Pe 11 iunie 2015, la ora 19:00, Travel Massive se lanseaza in Romania, in cadrul unei intalniri in Bucuresti cu specialisti din turism: oamenii din agentii de turism si companii care ofera servicii si produse pentru industrie, tour-operatori, bloggeri si jurnalisti, fotografi, hotelieri si consultanti.

Travel Massive este o retea globala deschisa pentru toti cei activeaza in industria turismului, oferindu-le acestora oportunitatea de a se intalni si de a comunica, fara sa presupuna nicio taxa. Comunitate Travel Massive are mii de membri in peste 92 de orase din intreaga lume. Cele mai importante obiective ale comunitatii Travel Massive sunt incurajarea unor parteneriate, promovarea startup-urilor in turism si sprijinirea ideii de schimbare si responsabilitate in turism.

Anul acesta, Tudor Maxim – antreprenor in turism in Romania,  da startul acestui fenomen si in Romania, motiv pentru care aduce laolalta, pe 11 iunie, oameni din industria turismului (agentii de turism, reprezentanti ai hotelurilor, bloggeri de turism, jurnalisti, fotografi, operatori de turism etc.) pentru a crea o comunitate vibranta Travel Massive Romania.

Ceea ce sta la baza acestui concept sunt evenimentele gratuite unde toti oamenii din turism se pot intalni, cunoaste, schimba impresii si chiar lega parteneriate si colaborari de succes, care pot schimba fata turismului din Romania.

Din aceasta comunitate poate face parte oricine activeaza in domeniul turismului si se inscrie ca membru pe site-ul www.travelmassive.com, iar pentru calitatea de membru nu trebuie sa se plateasca nicio taxa.

Evenimentul de lansare a Travel Massive Romania va avea loc in cel mai nou loc din Centru Vechi, Pura Vida Social Sky Bar, pe Smardan nr.7, la etajul 5. Barul de pe terasa cladirii are o vedere superba asupra Centrului Vechi, un staff prietenos si ofera bauturi si aperitive gratuite pentru participantii inregistrati pe site-ul Travel Massive.
Sponsorii acestui eveniment sunt Pura Vida Social Sky Bar si ELEVATE.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related