La Pizza Hut Delivery vara este mai savuroasa cu Italian Mix

La Pizza Hut Delivery vara este mai savuroasa cu Italian Mix

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, anunta campania Italian Mix care se adreseaza adevaratilor iubitori de pizza, doritori de noi experiente culinare traite alaturi de prieteni sau familie.

Fanii brandului pot comanda acum din meniul Pizza Hut Delivery oricare doua retete de pizza de dimensiune medie, pe blat Italian, la un pret special. 

"Asa cum i-am obisnuit pe clientii nostri, in fiecare sezon introducem in meniu oferte avantajoase care vin la pachet cu experiente culinare inedite ce pot fi traite in fata televizorului, cu prietenii, familia sau colegii oriunde si oricand. Prin campania Italian Mix dorim sa livram clientilor produse apetisante la preturi accesibile care sa-i aduca impreuna pe cei gurmanzi si pofticiosi de aventuri estivale pentru momente placute", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery).

Pentru fiecare comanda transmisa de clienti, pizza este preparata pe loc, cu ingrediente proaspete, pentru un gust desavarsit.

Oferta Italian Mix este valabila pana pe 3 septembrie 2015. 

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizeaza produse numai la pachet si prin livrare. Compania a intrat pe piata romaneasca in decembrie 2007, odata cu deschiderea primei locatii in zona Vitan din Bucuresti, printr-un contract de masterfranciza acordat companiei American Restaurant System.

In prezent, Pizza Hut Delivery detine 8 unitati in Bucuresti si una in Cluj - Napoca. Pizza Hut Delivery este subsidiara a Yum! Brands, Inc., cea mai mare companie de lanturi de restaurante si unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related