Mid Europa Partners achizitioneaza reteaua de sanatate Regina Maria

Mid Europa Partners achizitioneaza reteaua de sanatate Regina Maria

Mid Europa Partners, cea mai mare firma de private equity axata pe Europa Centrala si de Est si Turcia, anunta preluarea Retelei de sanatate REGINA MARIA. Tranzactia este supusa aprobarii anti-trust si se asteapta a fi finalizata in ultimul trimestru al anului 2015.

Cu aproximativ 300.000 de abonamente corporate, REGINA MARIA este principalul operator privat de servicii de sanatate premium din Romania, avand o prezenta nationala prin 22 de locatii proprii din Bucuresti si din tara, 4 spitale, 11 laboratoare si 5 centre de imagistica.

Nikolaus Bethlen (Partener al Mid Europa) care conduce activitatile Mid Europa in Romania a adaugat: „Regina Maria, un brand recunoscut pentru calitatea servicilor sale, infrastructura de prima clasa si reputatie puternica pentru excelenta in domeniul medical, reprezinta o platforma de dezvoltare puternica pentru capitalizarea oportunitatilor semnificative de crestere in piata serviciilor medicale din Romania. Reteaua de sanatate REGINA MARIA are o baza de clienti corporate si retail in crestere rapida, care este deservita printr-o platforma integrata bine administrata, avand acoperire nationala. Suntem nerabdatori sa sustinem viitoarele investitii pentru dezvoltare organica si achizitii.”

 

Fady Chreih (CEO al Regina Maria) a declarat: „Suntem bucurosi sa avem un investitor puternic si extrem de experimentat in piata serviciilor medicale, care impartaseste viziunea si valorile noastre. Avem convingerea ca in perioada urmatoare, cu suportul noilor actionari, vom accelera ritmul de crestere al companiei. Credem ca expertiza cu care vine Mid Europa in domeniul serviciilor medicale va contribui la succesul proiectelor noastre.”

In tranzactie au fost implicati din partea Mid Europa - Csanad Daniel, Tas Tobias, Albert Jelinek si Bartosz Malecki, avandu-i alaturi pentru consiliere juridica pe avocatii de la White & Case si Bondoc si Asociatii, pe Ernst&Young pentru consiliere financiara si Banca Comerciala Romana (Erste Group), in calitate de consultant M&A si banca finantatoare a tranzactiei.

Mid Europa Partners este o firma independenta de private equity de top, axata pe Europa Centrala si de Est si Turcia. Operand din Londra, Budapesta, Varsovia si Istanbul, Mid Europa Partners consiliaza si administreaza fonduri totale de aproximativ 4,2 miliarde de euro. Echipa Mid Europa Partners a investit in regiune inca din 1999.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related