Special 5, cinci retete de pizza la un pret irezistibil, la Pizza Hut Delivery

Special 5, cinci retete de pizza la un pret irezistibil, la Pizza Hut Delivery

La inceputul toamnei, Pizza Hut Delivery lanseaza Special 5, o oferta speciala pentru 5 dintre cele mai apreciate retete de pizza din meniu - Roma, Europeana, Picanta, Pepperoni si California. Acestea pot fi comandate, pana in luna noiembrie, la pretul special de 20 de lei, redus cu peste 25%.

Astfel, dupa saptamani de concediu si cheltuieli tipice vacantei, toti cei reintorsi la programul obisnuit isi pot oferi, mai usor, placerea unei pizza proaspete cu topping-uri savuroase.

Oferta este valabila pentru retetele de pizza de dimensiune medie, atat la livrare cat si cu ridicare din locatii. In functie de preferinte, clientii pot opta pentru unul dintre blaturile Traditional sau Italian si pot alege intre retete delicioase cu mozzarella, piept de pui sau carne de vita ori pizza picanta.

"Stim ca orice vacanta are un ecou in buget, asa ca toamna este o perioada buna pentru a le oferi clientilor nostri produse la preturi speciale. Am inclus in oferta 5 retete diferite, pentru a raspunde cat mai multor ocazii de consum: un pranz alaturi de colegi, o cina in doi sau o petrecere cu prietenii", declara Monica Eftimie (Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery).

 

5 lucruri speciale despre Pizza Hut Delivery

  • Pizza Hut Delivery si Pizza Hut sunt cei mai mari consumatori de branza din lume. Pentru prepararea produselor din meniu, se folosesc in jur de 135.000 de tone in fiecare an.
  • Pentru a demonstra ca pot livra oriunde, in 2001 Pizza Hut a trimis o pizza catre Statia Spatiala Internationala!
  • Inca de la deschiderea primului restaurant din Romania, in 2007, Pizza Hut Delivery a introdus conceptul “create your own pizza”, disponibil si in Pizza Hut, oferind astfel clientilor sansa de a se bucura de topping-urile si blaturile favorite.
  • Pizza Hut Delivery livreaza, in cele doua orase in care este prezenta (Bucuresti si Cluj) peste 700.000 de pizza pe an.
  • Pizza Hut Delivery si Pizza Hut Romania ofera clientilor cea mai variata gama de blaturi de pe piata.

 

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizeaza produse numai la pachet si prin livrare. Compania a intrat pe piata romaneasca in decembrie 2007, odata cu deschiderea primei locatii in zona Vitan din Bucuresti, printr-un contract de masterfranciza acordat companiei American Restaurant System. In prezent, Pizza Hut Delivery detine 8 unitati in Bucuresti si una in Cluj - Napoca. Pizza Hut Delivery este subsidiara a Yum! Brands, Inc., cea mai mare companie de lanturi de restaurante si unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related