Stiinta si noi descoperiri te asteapta in AFI Palace Cotroceni, gazda a Bucharest Science Festival

Stiinta si noi descoperiri te asteapta in AFI Palace Cotroceni, gazda a Bucharest Science Festival

AFI Palace Cotroceni gazduieste pana pe 4 octombrie Bucharest Science Festival, un eveniment dedicat stiintei si cercetatorilor. Evenimentul este organizat de Asociatia Secular-Umanista din Romania (ASUR) impreuna cu Centrul de cursuri pentru parinti- Parentime si reuneste cercetatori din domenii variate, cu scopul de a dezvalui contributia pe care o are stiinta in existenta zilnica.

Ajuns la cea de-a treia editie, festivalul se desfasoara sub forma unor expozitii, experimente, conferinte si dezbateri in care sunt prezentate noi descoperiri din misteriosul Univers, dar si alte aspecte care fac societatea sa functioneze intr-un ritm normal.

AFI Palace Cotroceni este una dintre gazdele de anul acesta ale festivalului si ii invita atat pe cei mari, cat si pe cei mici sa participle la evenimentele ce se vor desfasura, acestea avand tematici adecvate pentru ambele varste.

Bucharest Science Festival incepe astazi in AFI Palace Cotroceni cu Noaptea Cercetatorilor. Evenimentul reuneste reprezentanti ai Institutelor de Cercetare din domeniul fizicii, mecanicii, ingineriei nucleare, stiintelor spatiale si multe altele.

In cadrul evenimentului vor fi expuse stand-uri, vor avea loc concursuri, dar si o tombola. Cei mici se pot inscrie la competitia „Avioane de hartie”, iar daca avionul lor va parcurge cel mai lung drum sau va avea cea mai original executie, va fi premiat. Vizitatorii pot afla de la expozanti informatii din diverse arii de interes si pot castiga premii prin tragere la sorti.

Pana la finalul evenimentului AFI Palace Cotroceni va invita sa vizitati si expozitiile Universul: Fata A/ Fata B si Energie pentru o lume durabila. Prima dintre ele prezinta o serie de fotografii menite sa ii ajute pe vizitatori sa inteleaga cum s-a ajuns pana la nivelul de cunoastere de astazi al Universului.

Cea de-a doua expozitie este una interactiva si propune o serie de 12 experimente, insotite de panouri explicative ce demonstreaza modul in care se produc diferite tipuri de energie, cum se stocheaza, unde se consuma si multe altele.

Asadar,cei pasionati de stiinta, dar si curiosii sunt asteptati in AFI Palace Cotroceni pentru a descoperi lumea fascinanta a cercetatorilor si secretele care fac lumea sa functioneze.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related