Un eveniment pentru cei care stiu ca nu stiu tot, Zilele Biz 2015!

Un eveniment pentru cei care stiu ca nu stiu tot, Zilele Biz 2015!

Revista Biz organizeaza in perioada 9-13 noiembrie cea de a 14-a editie a evenimentului Zilele Biz, la Hotel Novotel, Bucuresti.

Cel mai relevant eveniment business-to-business din Romania va asteapta cu un maraton de cinci zile, ce va reuni cinci domenii de business – Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR, Media & Marketing.

"Cu fiecare editie, Zilele Biz se diferentiaza de alte evenimente de business prin continut de calitate si invitati care inteleg ca o prezentare buna nu inseamna un profil de companie.", spune Marta Usurelu, redactor sef al revistei Biz, organziatorul evenimentului.

Conferinta reuneste nume puternice din domeniul de business din Romania, antreprenori si manageri cu vizune, specialisti si consultanti. Audienta conferintei este specializata pe fiecare zi, pe temele conferintei, reunind manageri, antreprenori, specialisti in comunicare, consultanti, investitori, ONG-uri si reprezentanti media.

Participantii sunt invitati sa ia parte si la sesiuni si workshop-uri dedicate segmentelor de Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR, Media & Marketing. Zeci de speakeri vor prezenta idei si studii de caz prin prisma experientei lor.

Evenimentul se afla la cea de-a 14-a editie si va avea loc in perioada 9-13 Noiembrie, la Hotel Novotel, Bucuresti.

 

Vizualuri ale evenimentului

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related