Voluntarii savana au renovat o casa pentru SOS Satele Copiilor Romania

Voluntarii savana au renovat o casa pentru SOS Satele Copiilor Romania

Voluntarii savana au ajutat cei 80 de copii si tineri din SOS Satul Copiilor Bucuresti sa aiba un spatiu curat si prietenos in care sa-si desfasoare activitatile de recreere si dezvoltare personala.

Zeci de voluntari savana au participat la renovarea unei case, reusind sa termine lucrarile in cateva zile.

Pe parcursul actiunii de voluntariat, casa a beneficiat de reparatii interioare generale, peretii fiind vopsiti cu vopseaua superlavabila savana cu Teflon. Tot spatiul a fost pregatit pentru instalarea mobilierului si darea in folosinta cat de curand incepand cu anul 2016.

"Suntem foarte mandri pentru ca am facut o schimbare spre mai bine, chiar cu efortul mainilor noastre, pentru copiii si tinerii din SOS Satul Copiilor Bucuresti. Echipa savana s-a implicat in acest proiect cu multa energie pozitiva si le multumim colegilor nostri, care cu entuziasm si daruire au muncit cateva zile pentru a sustine aceasta cauza sociala. savana da culoare caselor din SOS Satele Copiilor Romania a fost motto-ul proiectului si le suntem recunoscatori tuturor pentru implicarea si efortul depus", declara Cristina Avram (Marketing Manager Consumer Fabryo – Corporation, detinatoarea in portofoliu a marcii savana).

 

"Implicarea echipei savana intr-un proiect umanitar pentru SOS Satele Copiilor Romania ne bucura foarte mult. Dincolo de beneficiul de a avea un spatiu numai pentru ei, orice interactiune pozitiva contribuie la dezvoltarea abilitatilor de relationare ale copiilor. Multumim echipei savana pentru eforturi si pentru daruirea cu care au muncit zi de zi pentru a finaliza lucrarea de renovare. Sprijinul acordat se va concretiza in derularea de activitati pentru dezvoltarea personala a copiilor, aspect extrem de important pentru integrarea lor in societate", declara Carmen Bruma (Manager Departament Comunicare si Atragere de Fonduri, SOS Satele Copiilor Romania).

Pe durata proiectului de renovare, sase copii care locuiesc in Satul SOS din Bucuresti si alti 10 din partea voluntarilor savana, care au venit sa isi ajute si sa-si sustina parintii la lucrari, au participat la un atelier de pictura.

Impreuna au pictat in culorile imaginatiei, iar lucrarile lor au fost scoase la licitatie. Banii stransi au fost donati organizatiei SOS Satele Copiilor Romania, care ii va folosi pentru mobilarea spatiului renovat de echipa voluntarilor savana.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related