KFC readuce in meniu ofertele Smart, cu preturi prietenoase, de inceput de an

KFC readuce in meniu ofertele Smart, cu preturi prietenoase, de inceput de an

La inceput de an, fanii KFC regasesc produsele preferate in meniurile Smart, care au acum un pret special. Oferta sezonului rece include diverse combinatii de Crispy Strips, Hot Wings si cartofi prajiti, potrivite pentru orice ocazie.

Astfel, meniul KFC readuce trei oferte delicioase la preturi speciale: Smart Menu, cu 3 Hot Wings, 2 Crispy Strips, o portie mica de cartofi prajiti, sos si o racoritoare, la pretul de 10,9 lei, Smart Menu Plus, ce combina 2 Crispy Strips cu 5 Hot Wings, o portie medie de cartofi prajiti, un sos si o racoritoare, la pretul de 15,9 lei si varianta de grup pe care o imparti cu cei dragi - Smart Bucket, cu 2 bucati de pui, 4 Crispy Strips, 4 Hot Wings si 2 portii medii de cartofi prajiti, la pretul de 29 de lei. In plus, salata Coleslaw are si ea un pret promotional, de 3,5 lei.

"Meniurile Smart combina produsele preferate ale clientilor nostri. Si pentru ca inceputul de an este mereu dificil din punct de vedere financiar, sezonul rece aduce preturi speciale pentru meniuri complete, astfel incat fanii KFC sa se bucure de momente delicioase, alaturi de cei dragi", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer, KFC Romania).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related