Dongjin Koh, noul presedinte Samsung Mobile

Dongjin Koh, noul presedinte Samsung Mobile

Samsung Electronics Co., Ltd. a anuntat numirea lui Dongjin Koh in functia de presedinte al diviziei Samsung Mobile. Acesta se va ocupa de business-ul la nivel global al diviziei mobile, ce include smartphone-uri, accesorii smart si servicii mobile.

Dongjin Koh va prezenta cele mai noi inovatii ale companiei in cadrul evenimentului Unpacked, ce va avea loc la Barcelona pe 21 februarie.

Dongjin Koh s-a alaturat echipei Samsung in 1984, acumuland o experienta de peste 30 de ani in compania sud-coreeana. Inainte de a accepta rolul de presedinte al diviziei Samsung Mobile, Koh a ocupat pozitia de vicepresedinte executiv si Head of Mobile Research & Design Office, din cadrul aceleiasi divizii.

In calitate de Head of Technology in divizia Strategy Team, pozitie pe care a avut-o din 2007 pana anul trecut, a dezvoltat parteneriate strategice care au adus pe piata tehnologii inovatoare.

De asemenea, Koh a fost responsabil si pentru introducerea de inovatii tehnologice la nivel de software, in calitate de presedinte al Samsung Research & Design Institute din Marea Britanie.

Koh si-a prezentat viziunea de business pentru 2016, obiectivele personale si a discutat despre mult asteptatul eveniment Samsung Unpacked intr-un videoclip ce poate fi urmarit aici:

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related